EN
NL

Klussen

Wat Sander H. doet:

⇨ Spring Boot ⇨ Rust ⇨ Openshift ⇨ Angular ⇨ Cucumber De klant waar ik momenteel ben ingezet, kent een complex landschap van microservices en front-ends. De werkzaamheden zijn zeer divers. De Java back-end development omvat alle aspecten: functionele flows implementeren, unit tests uitvoeren, geautomatiseerde en handmatige end-to-end tests doen. Security... Lees meer »

Wat Benjamin doet:

⇨ Java ⇨ Quarkus ⇨ Kubernetes Ik bouw mee aan de Gidso product suite. Een van de belangrijkste producten is Gidso Regie. Dat is namelijk de kern van de Gidso omgeving. Gidso Regie is bedoeld voor Nederlandse gemeenten om dossiervorming te kunnen doen van haar cliënten. Denk h... Lees meer »

Wat Sander D. doet:

⇨ Spring Boot ⇨ Keycloak ⇨ Grafana Loki Afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een multi-tenant SaaS-oplossing die ik van de grond af opgebouwd heb op basis van technologieen die ik zélf kon kiezen. Van front-end tot de database en observability, geautomatiseerde tests tot CI/CD heb ik een invulling en uitvoering aan dit project kunnen geven. Spring... Lees meer »

Wat Christiaan doet:

⇨ Infrastructuur in de cloud ⇨ Custom tooling voor o.a. spraakherkenning ⇨ CI/CD Van een groot bedrijf wordt tegenwoordig steeds meer verwacht op het gebied van customer support. Om ervoor te zorgen dat klanten die bellen zo goed mogelijk geholpen worden, is het belangrijk dat de vraag van een klant zo efficiënt mogelijk op de juiste afdeling en...... Lees meer »

Klantcasus: CV Manager De Agile Testers

De Agile Testers heeft de behoefte als detacheerder om CV's op en TOP uniform in presentatie en up-to-date in content aan klanten en tussenpartijen te kunnen leveren. Wij hebben op basis van Java 15, Spring Boot, Docker en Angular 11 een TOP-applicatie gebouwd, waarmee werknemers met plezier hun CV bijwerken, én de manager met 1 druk op de knop...... Lees meer »

Klantcasus: Rabobank

06 betalen is een nieuw initiatief van de Rabobank om via het mobiele nummer of email een betaling te kunnen doen, vanuit je persoonlijke adresboek van je telefoon, zonder je IBAN in te vullen. De IBAN wordt vanuit een koppeling met SurePay gedaan. Een greep uit de gebruikte tools en technieken:... Lees meer »

Klantcasus: landmeters Kadaster

Bij het Kadaster worden o.a. applicaties ontwikkeld en onderhouden die het werk van de landmeters vergemakkelijken. De hardwarekosten voor deze waren hoog en het releaseproces niet flexibel en foutgevoelig. Voor het verbeteren van de releasestraat van deze applicaties is een transitie gemaakt van een traditionele deployment naar een Docker EE om...... Lees meer »

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

James Johnson
Business Development
06-15022781