EN
NL

Wat Sander H. doet:

⇨ Spring Boot

⇨ Rust

⇨ Openshift

⇨ Angular

⇨ Cucumber

 

De klant waar ik momenteel ben ingezet, kent een complex landschap van microservices en front-ends. De werkzaamheden zijn zeer divers. De Java back-end development omvat alle aspecten: functionele flows implementeren, unit tests uitvoeren, geautomatiseerde en handmatige end-to-end tests doen.

 

Security is erg belangrijk. Ik volg daarom ook interne cursussen op dat gebied. We zijn een DevOps team en we zijn daarmee verantwoordelijk tot in productie. In ons team maken we veel gebruik van intern ontwikkelde pipelines voor CI/CD.

 

Ondertussen probeert iedereen in het team elkaar mee te nemen in kwaliteitsverbetering. Dus niet alleen tests maken, maar ze ook elke keer voor het inchecken uitvoeren. Altijd de code net wat beter maken. Oude libraries opruimen of upgraden. Unit tests toevoegen voor edge cases die ineens opduiken.

 

Doe je een bugfix? Maak een unit test. Duik je in een lastig onderwerp? Leg het eens uit aan je team. Trouwens een erg leuk internationaal team.


We hebben ook diverse smaken: front-end, polymer, angular, lit-html. Dat moet allemaal omgebouwd worden naar één standaard. Ik vind die afwisseling en de breedte erg interessant.

 

Naast mijn werk bij de klant ben ik thuis al jaren bezig met de taal Rust. En nu kan ik mijn kennis inzetten voor een NLP-tool die we bij Top Squad gaan bouwen voor het automatisch inlezen van cv’s. Echt enorm uitdagend!

 

Lees wat onze TOP developers nog meer doen

 

Of neem hier contact op met Sandra om met je eigen TOPdracht aan de slag te gaan.

Naar het overzicht

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

James Johnson
Business Development
06-15022781