EN
NL

Events

J-Spring

J-Spring: Duik diep in de wereld van Java door deskundige sprekers van bedrijven als Google, Azul, Oracle, IBM, Red Hat, Picnic en meer. Het evenement brengt inspirerende sprekers samen met een geweldige community om ideeën uit te wisselen, kennis te delen, informele gesprekken te voeren, netwerken te vergemakkelijken en last but not least - ple...... Lees meer »

DEVOXX

Devoxx, voorheen Javapolis, is een jaarlijks congres in het Belgische Antwerpen rond de programmeertaal Java. Ga je met ons mee?... Lees meer »

Masters of Java

Elke jaar doen een aantal van onze developers mee aan Masters of Java. Dit is een event waarbij de deelnemers 5 uitdagende en diverse opdrachten moeten oplossen, binnen de gestelde tijdslimiet. Deelnemers doen individueel mee of in tweetallen. Ook zin om samen met een TOP Squad collega mee te doen? Kom ons dan versterken!... Lees meer »

TEQNation

Elk jaar bezoeken we TEQNation. Dé plek om inspiratie op te doen. Met aandacht voor inhoud, kwaliteit en onafhankelijkheid; instructie, educatie en kennisuitwisseling. Ga je mee?... Lees meer »

J-Fall

Afgelopen jaar hebben we samen J-Fall bezocht. Want bij ons draait het tenslotte niet alleen om declarabel zijn... Kennis delen en kennis ophalen, samen met je collega's zit in ons DNA. Ga jij dit jaar met ons mee?... Lees meer »

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

James Johnson
Business Development
06-15022781