EN
NL

Wat Benjamin doet:

⇨ Java

⇨ Quarkus

⇨ Kubernetes

 

Ik bouw mee aan de Gidso product suite. Een van de belangrijkste producten is Gidso Regie. Dat is namelijk de kern van de Gidso omgeving. Gidso Regie is bedoeld voor Nederlandse gemeenten om dossiervorming te kunnen doen van haar cliënten. Denk hierbij aan het aanmaken van meldingen of taken, maar ook aan real time chatten met cliënten via het Gidso Portaal.

 

Gidso Regie koppelt daarnaast met allerlei externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan het BRP (Basisregistratie Personen) om persoonsgegevens op te kunnen zoeken en automatisch te synchroniseren. Gidso Regie koppelt met het BRP via een microservice. Dat verloopt via een gestandaardiseerde SOAP koppeling, die per gemeente kan verschillen. Dit brengt de nodige uitdaging met zich mee.

 

Op deze opdracht werken we vooral met Java, Wicket, HTML/CSS/JavaScript, PostgreSQL en Docker/Kubernetes/Rancher. Verder hebben we ook 1 keer per sprint een innovatie/doe-je-ding dag. Op die dag kun je, zoals de naam al zegt, iets innoverends of je eigen ding doen.

 

Zo heb ik al eens een tool gebouwd voor PostgreSQL waarmee je kan "tijdreizen". Dat scheelt veel tijd bij het ontwikkelen en testen van complexe flows!”

 

Lees wat onze TOP developers nog meer doen

 

Of neem hier contact op met Sandra om met je eigen TOPdracht aan de slag te gaan.

Naar het overzicht

Sandra Boekhout
Operationeel directeur
06-22578891

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

James Johnson
Business Development
06-15022781