EN
NL

Fusion teams

Onze samenleving digitaliseert steeds sneller. Medewerkers en klanten verwachten steeds meer van uw organisatie. De roep om business transformatie wordt steeds luider. Door de inzet van zogenaamde fusion teams is uw organisatie in staat om versneld digitale oplossingen te realiseren.

Fusion teams zijn cross- functionele multidisciplinaire teams bestaande uit medewerkers uit zowel de business als IT organisatie. In deze teams komen technologische kennis en domein expertise samen. Hierdoor worden digitale producten gerealiseerd die naadloos aansluiten bij de behoefte van de business.

 

Binnen een fusion team houdt u met de inzet van no code of low code focus op innovatie en snelle, relatief eenvoudige applicatie ontwikkeling. Daarnaast zorgen de IT developers voor een naadloze inpassing in het bestaande landschap. Door de gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen de fusion teams voor het eindresultaat, ontstaat de gewenste versnelde business transformatie.

Inzet van de juiste security governance en een passend integratie platform, maken dat alle medewerkers binnen een fusion team volledig locatie onafhankelijk kunnen samenwerken.

 

TOP Squad helpt u bij het vormen van succesvolle fusion teams.

Naar het overzicht

Sandra Boekhout
Operationeel directeur
06-22578891

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

James Johnson
Business Development
06-15022781