EN
NL

Solutions

DevOps

Als Dev en Ops gescheiden zijn bouwt het development team een stukje software, test het en geeft het door aan operations. Vanaf dit punt is operations verantwoordelijk voor de integratie, het onderhouden en het ondersteunen van de nieuwe software. Soms geven de developers een uitleg over het omgaan met mogelijke productie problemen. Lees meer »

No code en Low code, maak kennis met de citizen developer

Altijd en overal met elk gewenst device kunnen werken, 24x7 beschikken over de juiste informatie. Toekomstbestendige organisaties geven gehoor aan de wensen en eisen van haar interne en externe gebruikers en zorgen dat ze wendbaar blijven om zo mee te kunnen bewegen met veranderende behoeftes. Lees meer »

Cloud

De transitie richting de cloud is één van de belangrijkste speerpunten voor bedrijven en overheid op dit moment. De voordelen zijn legio: geen hardware in beheer, voorspelbare operationele kosten, directe toegankelijkheid tot je data, schaalbaarheid, up-to-date security, hoge uptime & recovery, et cetera. V Lees meer »

Fusion teams

Onze samenleving digitaliseert steeds sneller. Medewerkers en klanten verwachten steeds meer van uw organisatie. De roep om business transformatie wordt steeds luider. Door de inzet van zogenaamde fusion teams is uw organisatie in staat om versneld digitale oplossingen te realiseren. Lees meer »

SAAS oplossing CV-generator

Bij het invullen van aanvragen wordt steeds meer gekeken naar specifieke kennis. Het talent binnen uw organisatie bepaalt uw inzetbaarheid in de markt. Inzicht in talent bepaalt welke kennis om ontwikkeling vraagt. Modelleren van uw kennis begint bij cv-beheer. Uw professionals volgen cursussen en doen voortdurend projectervaring op. Lees meer »

Sandra Boekhout
Operationeel directeur
06-22578891

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

Theo Janssen
Business Development
06-15022781