EN
NL

Klantcasus

Klantcasus: CV-generator De Agile Testers

De Agile Testers heeft de behoefte als detacheerder om CV's op en TOP uniform in presentatie en up-to-date in content aan klanten en tussenpartijen te kunnen leveren. Wij hebben op basis van Java 15, Spring Boot, Docker en Angular 11 een TOP-applicatie gebouwd, waarmee werknemers met plezier hun CV bijwerken, én de manager met 1 druk op de knop... Lees meer »

Klantcasus: Rabobank

06 betalen is een nieuw initiatief van de Rabobank om via het mobiele nummer of email een betaling te kunnen doen, vanuit je persoonlijke adresboek van je telefoon, zonder je IBAN in te vullen. De IBAN wordt vanuit een koppeling met SurePay gedaan. Een greep uit de gebruikte tools en technieken: Lees meer »

Klantcasus: landmeters Kadaster

Bij het Kadaster worden o.a. applicaties ontwikkeld en onderhouden die het werk van de landmeters vergemakkelijken. De hardwarekosten voor deze waren hoog en het releaseproces niet flexibel en foutgevoelig. Voor het verbeteren van de releasestraat van deze applicaties is een transitie gemaakt van een traditionele deployment naar een Docker EE om... Lees meer »

Sandra Boekhout
Operationeel directeur
06-22578891

Sander Dahlberg
Directeur
06-40540744

Theo Janssen
Business Development
06-15022781